Returnarea produselor in 14 zile

Orice produs cumpărat din magazinul online mobilacasamm.ro poate fi returnat, în termen de 14 zile de la livrare, fara invocarea vreunui motiv. Costurile de transport aferente returului vor fi suportate de către cumpărător.

Ce trebuie sa sti despre retur?

Returnarea produselor dacă produsele returnate sunt noi și nefolosite, însoțite de dovada de achiziție (factură fiscală, bon fiscal) și dacă este posibil cu ambalajul original.
Dacă produsul returnat este deteriorat, are pete, prezintă urme de montaj, uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, şocuri mecanice, este murdar sau are feroneria lipsă și nu poate fi revândut ca și produs nou, se va percepe o taxă pentru a acoperi diferenţa de preț dintre un produs nou și un produs deja utilizat.
Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor si se va face prin transfer bancar in termen de 14 zile, în contul pe care clientul este obligat să îl menționeze în formular sau pe e-mail.
Produsele achiziționate direct din showroom Mobila Casa, nu pot fi returnate.

Returnarea produselor cu defect

Dacă returnați un produs care prezintă defect de fabricație sau un defect care a survenit în urma transportului, acesta trebuie să fie returnat exact în același condiții.
Dacă produsul returnat prezintă orice alte defecte față de cele sesizate în formularul de retur (ex: prezintă pete, urme de montaj, uzură, etc.), ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă pentru a acoperi defectele suplimentare aduse produselor.

Atenție:

Produsele ale căror defecte sunt constatate după o perioadă de timp mai mare decât termenul de returnare, nu mai pot fi returnate. În această situație, defectele semnalate vor fi soluționate în conformitate cu termenii și condițiile înscrise în certificatul de garanție al produselor.
Responsabilitatea privind integritatea produselor pe durata transportului produselor retur, cade în sarcina dumneavoastră.

Cum returnezi?

1. Prin e-mail la adresa contact@mobilacasamm.ro sau 0722 655 472
2. Prin completarea online a formularului de contact